shorts bikbok 99:-

tröja med fransar bikbok 99:-
randig tröja gina 149:-
vit tröja bikbok 49:-

grönt linne gina 99:-
top gina 59:-


Köpte också den där "poncho" tröjan i några inlägg tidigare, men fick ingen bra bild :/ jag köpte en blå för jag har så mycket grått. Jag handlar jämt gråa kläder, men kolla va duktig jag var nu. INGET grått :D Köpte även ett annat grönt linne som va lite sött, hade på mig de ute igår nät vi firade ens kompis 20 års dag.
Så har de hamnat under min matta med kläder i rummet nu. Men ni får säkert se den på :)
Inte för att man har gjort så mycket. Åkte till Handen med Amanda och handlade lite. Sen drack vi hemma hos Tim. Och nu ligger jag här på soffan helt mördad... Varför Gud?!!! Kunde du inte ha gjort så att man aldrig är trött, särskillt efter man har druckit. DE E DITT FEL ALLTIHOP!!

Idag fyller en kompis år. Så vi ska fira henne och sådär, men jag ska INTE- jag upprepar, INTE dricka.. Är för slut för de.
ÅHHHHH, TRÖÖÖÖTT!!!
Jag är skit trött, fattar inte ens varför jag är uppe? Men men...
Funderar på om jag ska göra mig iårdning och åka till Robin. Han är ändå ledig haha :P Men jag orkar typ inte... Men snart kommer jag vara ensam hemma för Anna ska åka nu och jobba och Mamma ska också åka och jobba- till 6... Och jag vill inte vara ensam så får se om jag åker. Då gör jag inte mig iårdninng än iaf.