Väntar på den där Amanda nu, ska väl möta henne och vara lite snäll ;) Kom hem typ nyss. Sen dag idag- till fyra. Och sen gick jag och Johanna och My upp till centrum och gick några ärenden samt ynnade oss lite donken. Så jag e helt slut idag. Så när Amanda kommer så hoppas jag att hon vet att idag är de bara film, alvedon och tequila som gäller!
So long suckers!


Är vi inte söta jag och lille Melonski ;) haha puss Melon! Älskar dig!
Nu drar jag upp till gården med Amanda, Erika och lille Wille som inte har någon pille! Jag ska kolla praktikplats bara. Dom följer med mig, åh vad dom e snälla! (gaaaaaaaaaaaah)... Har fett ont i huvudet också. Har typ haft det hela dagen. Inte roligt alls! Men nu måste jag röra på mig, Amanda har redan gått :s
Nu blir de snart sängen för min del. Nu ligger jag i soffan och kolla på Idol. Har inte kollat en enda hel gång de här året. Eller jo, hos Amanda, första avsnittet. Men inge mer.
De e bara värt att kolla på för att Anders Bagge är så söt :P Han e alltid så snäll mot alla! Men men, de där nya Bard kan ju sätta sig på en raket så kan jag tända eld på den så att den flyger upp i luften och sprängs. Behöver nog inte förklara varför jag inte gillar han. Ni fattar nog.


Jag och min kära syster Anna som bebisar! Skit söta <3